IT tanácsadás

Üzleti stratégiánk lényege, hogy – a gazdaság megtorpanása miatt zsugorodó IT büdzsék miatt, a stabilitás felé nyitó igényeket kihasználva – bevált technológiákra, innovatív megoldásokra, stabil minőségre és racionális árazásra alapozzunk, így reálisan választható megoldásokat javasoljunk és valósítsunk meg kis és középvállalati ügyfeleink számára.

Jelenleg egy olyan időszakot élünk meg, ahol a vállalatok számára a versenyelőny megszerzése és megtartása a túlélés egyik alapfeltétele. A vállalatok informatikai rendszerének fejlesztése nem csak üzleti előnyt jelent, hanem elengedhetetlen a fennmaradáshoz. A naprakész vezetők többsége felismeri, hogy megfelelő informatikai stratégia és megoldások alkalmazásával jelentős előnyre tehet szert versenytársaival szemben.  Cégünk termék és szakértelem portfólióját a kis – és középvállalati ügyfelekre optimalizálva kínáljuk, ezzel tökéletesen lefedjük a hozzánk forduló megbízók igényeit.

Segítünk Önnek egy hatékony informatikai stratégia kialakításában. Ennek első lépése, hogy megtudjuk vállalata jelenleg milyen meglévő erőforrásokkal rendelkezik és milyen felhasználói igények merülnek fel a mindennapos munka során. Kollégáink a helyszínen, részletes informatikai felmérést – hardver és szoftver leltár – készítenek, amit jegyzőkönyvben  rögzítenek. A vezetőkkel, beosztottakkal elbeszélgetnek a felmerülő igényekről, általános napi informatikai problémáikról.

Az informatikai audit során elkészül egy dokumentáció, amely az előzetes felmérési adatok alapján konkrét javaslatokat mutat be a továbbfejlesztésre, egy hatékonyabb informatikai stratégia kialakítására. A javaslatok elfogadása esetén kollégáink folyamatos támogatást nyújtanak, tanácsaikkal is segítve az új stratégia bevezetését és az átalakítással kapcsolatos feladatok gördülékeny végrehajtását.

Ezáltal ügyfeleinknél az üzleti célokhoz szorosan kapcsolódó informatikai rendszert alakítunk ki, csökkentve az IT kockázatokat, amely megfelel az ISO 27001 tanúsításnak is. Több ügyfelünknél is a TÜV-Rheinland által tanúsított informatikai rendszert üzemeltetünk és tartunk magas színvonalon.